Julefrokost Holstebro


Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokost ud af huset i Holstebro. Vores kokke har sammensat en smagfuld julefrokost, som leveres lige til døren. Vi leverer til Holstebro og omkring liggende byer såsom Aulum, Haderup eller Sørvad i perioden d.15. november - 20. december.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Holstebro og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Holstebro

Befinder du dig i Holstebro og har æren af at invitere til årets julefrokost, kan du hurtigt bestille en fantastisk julefrokost, der leveres til døren. Mad ud af huset er nemt - især når den står på årets julefrokost.

Når den travle december måned nærmer sig følger julegaveindkøb, juledekorationer, småkagebagning og masser af julehygge med. Lige pludselig kan det være svært at finde tiden til at planlægge og stable en skøn julefrokost på benene. 

Overlad ansvaret til vores kokke, som står klar med en velsmagende julefrokost. Du befrier dig selv for en masse tunge indkøb og timevis i køkkenet og kan lade julefreden sænke sig derhjemme.

Meyers julefrokost 2021 - mad ud af huset

Vores kokke har sammensat en smagfuld klassisk julefrokost menu og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du vores klassiske julefrokost, får du 12 lækre julefrokost retter. 

Julefrokosten følger den traditionelle rækkefølge, hvor der først serveres fisk, dernæst de lune retter. som efterfølges af den klassiske juledessert.

De første retter er gammeldagsmodnede sild med dild, rødløg og kapers og dertil en karrycreme vendt med Lilleø-æbler og bladselleri. Derudover får I en hjemmelavet gravad laks med enebær, fennikelfrø og dild - hertil en rævesauce. Til forretterne får I selvfølgelig vores økologiske rugbrød og ølandsbrød fra Meyers Bageri.

Den lune del af menuen indledes med lune frikadeller med syltet agurker fra Samsø, som efterfølges af vores møre og saftige confiterede andelår med en kraftig andesovs. Dertil hører vores julekrydret rødkål kogt med kirsebæreddike. Vi anbefaler at stikke gaflen i vores små danske kartofler vendt med brunet smør, persille og havsalt - de er også gode til at få tømt tallerkenen for den gode sovs. Vores friske indslag til menuen er en fyldig salat af grønkål, ristede valnødder og citrusfrugter samt langtidsstegte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse. 

Nogen vil mene at den næste ret tilhører en anden mave, mens andre har brug for en lille pause, inden den kommer på bordet. Det er selvfølgelig den klassiske risalamande, vi taler om. Der gemmer sig selvfølgelig en hel mandel i den luftige risalamande, og den serveres med hjemmelavet kirsebærsauce og toppes med sukkerristede mandler. 

Vil du gerne servere Meyers julefrokost til dine gæster, kan du nemt og hurtigt bestille julefrokost menu ud af huset. 

Du kan læse mere om vores vegetar julefrokost her: Vegetarisk julefrokost 2021

Levering af julefrokost Holstebro

Meyers julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så befinder du dig i Holstebro kan du sagtens få maden leveret lige til døren. Vi afhenter selvfølgelig brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.