Julefrokost Herning 


Julefrokost ud af huset i Herning. Vores kokke har sammensat en smagfuld julefrokost, der leveres lige til døren i perioden d.15. november - 20. december. 

Lad os sørge for menuen, så du kan få mere tid til julehygge.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Herning og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Herning

Skal du holde jul i Herning? Til årets julefrokost er det vigtigt, at vi har dækket bordet med alle de klassiske retter. Julefrokosten har mange delelementer og det kræver en masse tid og energi at indfri forventningerne. Det kræver planlægning, tunge indkøb og timer i køkkenet. Alt imens man helst vil bruge tiden med den nærmeste omgangskreds. 

Overlad maden til vores dygtige kokke i Meyers, så du nemt kan servere julefrokosten i Herning. 

Meyers julefrokost menu 2021 - Herning

Bor du i Herning leverer vi selvfølgelig også maden dertil. Vores kokke har sammensat en fantastisk julemenu - en klassisk julefrokost menu og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du den klassisk julefrokost i Herning og omegn får du 12 smagfulde julefrokost retter. 

Vores julefrokost følger den klassiske rækkefølge, så først serverer vi to slags fisk. Den ene af dem er gammeldagsmodnede sild med dild, kapers og rødløg serveret med en karrycreme vendt med Lilleø-æbler og bladselleri. Den anden ret er vores gravad laks med enebær, fennikelfrø og dild hertil rævesauce. Til retterne er der også økologisk rugbrød og ølandshvedebrød fra Meyers Bageri.

Menuens lune retter indledes med frikadeller med syltede agurker fra Samsø, og efterfølges af vores møre og saftige confiterede andelår, med en intens andessovs og julekrydret rødkål. Dertil kan du bruge vores små danske kartofler, som er vendt i brunet smør, til at skovle den lækre sovs op. En frisk sideret er vores salat af grønkål med citrusfruger og valnødder samt langtidsstegte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse. 

Julefrokosten afsluttes naturligvis med en lækker risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce og den toppes med et drys sukkerristede mandler.

Det var hele vores julefrokost menu, som du dejlig nemt kan servere for dine gæster i Herning.  

Den vellykkede julefrokost starter altid med maden. Bestil mad ud af huset Herning i dag, og slip for besværet og få en kvalitets julefrokost.  

Levering af julefrokost Herning 

Julefrokosten leveres lige til døren i hele landet. Så du kan trygt bestille maden og have en hyggelig julefrokost i hjemmet. Vi sørger for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter julefrokosten.