Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 62,-pr. person/dag

Vi har i dag spist Nordisk bønne-ribollita. Vi synes det var meget velsmagende. Vi har nu købt hverdagsretterne hver uge, fra Meyers Køkken siden I startede. Vi har været meget glade for maden. Især al det lækre tilbehør.

Bente Therkildsen

HVAD ER EN MÅLTIDSKASSE FRA MEYERS? 

Måltidskasser leveret helt til døren

Selvom måltidskasser er en forholdsvis ny måde at få mad på, så er der allerede et stort udvalg af måltidskasser på markedet, hvad enten du søger billige måltidskasser eller er på udkig efter de bedste måltidskasser. Der hvor Meyers måltidskasser er anderledes i forhold til andre brands er, at vores kokke har lavet maden for jer – altså færdiglavet måltidskasserVed bestilling af måltidskassen får du leveret tre menuer, så du har aftensmad til tre dage i ugens løb. Du skal blot varme og anrette maden – så er aftensmaden serveret. Du finder nye og spændende måltidskasser som opdateret hver uge.

En nem og sund måltidskasse

Der er flere fordele ved Meyers’ måltidkasser. I retterne har vi både ungernes favoritter, vegetariske måltider og velkendte klassikere; tilberedt helt fra bunden af sæsonens bedste råvarer og klar til servering efter blot et øjeblik af din tid. Hvis du søger en måltidskasse uden kød, så finder du også dette ved den ugentlige vegetariske ret. Vi bestræber os på at tilbyde sunde måltidskasser i høj kvalitet.

For mange er måltidskasser en ideel måde at bryde rutinerne og prøve nye retter, som man måske ikke selv havde fundet på at lave. Hos børnefamilier er det tit de samme måltider som bliver serveret igen og igen, og her kan måltidkasser være en smart måde at præsentere nye råvarer og smagsindtryk for hele familien - både store og små.

Udover at du slipper for at handle ind og lave mad, så er en anden fordel, at du får planlagt din mad – så du undgår at spekulere på og finde inspiration til aftensmaden. I vores måltidskasser er retterne anrettet til det specifikke antal personer, som I bestiller til. I skal ikke bekymre jer om der er nok mad – for I skal nok blive mætte – men det er tilpasset, så vi undgår madspild.

Mad leveret til døren

Måltidskasser leveret til døren er en stor hjælp i hverdagen. Ved bestilling hos os får du måltidskasser leveret til døren, hvis du har adresse i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. 

Hvad enten du har en travl hverdag og ikke har overskud til at handle ind eller blot vil slippe for madlavningen et par gange om ugen, så vil vi gerne gøre vores til, at fællesskabet om de daglige måltider stadigvæk bliver noget helt særligt. Vi sørger for levering af færdiglavet måltidskasser, så du slipper for at handle ind og lave mad.