Se menuen her

            

Bestil_mad_til_julebordet_Meyers
Bestil maden til julebordet hos Meyers
Bestil maden til julebordet hos Meyers
Årets mandelgave marcipangris fra Meyers konditori
julefrokost vinmenu halos jupiter cotes du rhone

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 210,-pr. person

Find praktiske informationer omkring julefrokost - 'Den Enkle' her

 

Levering

Vi leverer denne menu "Julefrokost - Den Enkle" i hele landet (fastland og brofaste øer) fra d. 15. nov - 20. dec i engangsservice mellem kl. 6-17.

Du behøver ikke at være hjemme til leveringen, da maden er pakket i kølekasse.

Dagen inden levering vil du modtage en sms med et nærmere specificeret leveringstidspunkt. 

Levering: 50,-

Opvarmning og anretning

Du vil modtage maden pakket i engangsemballage, klar til at blive opvarmet og anrettet. Følg den medfølgende vejledning, der guider dig i opvarmning og anretning af maden.

Allergi

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Julefrokost med levering i hele landet

Meyers Julefrokost – Den Enkle leveres i hele landet (fastland og brofaste øer) og består af danske julefrokostklassikere, der har fået en kærlig opgradering af vores kompetente kokke. Så om du holder julefrokost i Jylland, på Fyn eller Sjælland kan denne menu bestilles til selskaber fra 4 kuverter og opefter, hvilket gør den det oplagte valg til den lille intime julefrokost såvel som til den helt store julefrokost eller julefest. Bestil mad ud af huset og få denne julefrokost leveret til alt fra Odense, Århus til Ålborg - Meyers leverer Julefrokost - Den Enkle lige til døren. 

Tøv derfor ikke med at overlade timerne i køkkenet trygt til vores dygtige kokke og bagere, der bl.a. vil sørge for jeres perfekt tilberedt lækker krydrede julemedister samt de kendte Meyers ølandshvedeboller. Med denne julemad har du sikret en mindeværdig julefrokost 2019.