Se menuen her

Kogte danske sorthummere (En hummer svarende til 400-600 g. per person).

Hertil pisket brunet smør, ramsløgs-aioli, cocktailsauce med røget paprika, en citron samt grønne salater med asparges og vinaigrette.

Serveret med surdejsbrød.

 

 

Se vejledning

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

Livestream: Rasmus og Magnus trancherer hummer

Kære venner. Det var absolut de bedste hummere og tilbehør, vi har fået i årevis. Tusinde tak for det!

Einar Berdal

FAQ

Hummerkassen er til min. 2 kuverter – men du kan bestille op til det antal personer, du ønsker (dog kun antal deleligt med 2). 

 Hummerkassen koster DKK 295 for en 2-retters menu + DKK 45 for dessert.

Kort over leveringszone

Leveringspris:

- 50 kr. i Storkøbenhavn og Nordsjælland. 

- Levering vil ske i tidsrummet mellem kl. 13:30 og 17:30.

 

Holdbarhed - Maden kommer i en køleboks, der holder det friskt. Når du modtager maden skal du ligge varerne i køleskabet, hvor det kan holde sig i 3 dage. 

Få en en hjælpende hånd til aftensmaden, med en weekendkasse af næsten klargjorte retter af årstidens friske råvarer. Det kræver minimal tilberedningstid og du kan nemt og hurtigt få serveret lækker aftensmad i den travle hverdag.

Du modtager vejledningen med kassen.

På alle retter har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Hummerkassen


Festmåltid

Vores hummerkasse er perfekt til jer der gerne vil forkæles lidt ekstra i weekenden. Den herlige danske hummer er en klassisk spise til de store fester såsom nytårsaften, men hvorfor ikke nyde den hele året rundt. Tag evt. hummeren med udenfor og nyd den på et tæppe på stranden eller medbring den på en lille picnic i skoven.

Minimal tilberedning

For mange kan det måske lyde overskueligt at spise hummer, for hvordan er det lige man får kødet ud af sådan et skaldyr, og hvor længe skal den tilberedes uden den bliver tør og kedelig?
Det helt unikke ved denne måltidskasse er at den ikke behøver ret meget planlægning eller tilberedning og derfor kan Meyers hummerkasse være en god løsning, hvis man drømmer om dansk hummer til weekendmiddagen, men uden at skulle kæmpe med den selv. Hummeren er tilberedt og klar til at spise, du skal knække dem, men bare rolig vi har filmet en guide til hvordan du gør, så bliver det ikke nemmere at få frisk fanget hummer.

Forkælelse

I Meyers hummerkasse er alle råvare eksklusivt udvalgt og af høj kvalitet, så du behøver ikke gå på kompromis med din middag, heller ikke selvom du ikke kan komme på restaurant. Med en nem hummerkasse kommer restaurantssmagen til dig, helt uden kvaler og flere timer i køkkenet.