Se menuen her

Forret

”Rejemaden”

200 g. håndpillede svenske rejer, ramsløgs-aioli, økologisk citron, hjertesalat og surdejsbrød.

 

Hovedret

Rosastegt bøf af oksemørbrad, ovnbagte nye kartofler, kold bearnaisecreme, grønne spæde salater med asparges, sprød kål, frisk estragon og klassisk vinaigrette.

 

Dessert

Trifli af rabarber og røde bær. Serveret med vaniljecreme og sprød crumble.

 

Se vejledning

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 225,-pr. person

FAQ - Bestil Meyers Weekendkasse

Weekendkassen er til min. 2 kuverter – men du kan bestille op til det antal personer, du ønsker. 

 

Weekendkassen koster DKK 175 kr. for en 2-retters menu + DKK 45 for dessert.

Kort over leveringszone

Leveringspris:

- 50 kr. i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

- Levering vil ske i tidsrummet mellem kl. 13:30 og 17:30.

 

Få en en hjælpende hånd til aftensmaden, med en måltidskasse af næsten klargjorte retter af årstidens friske råvarer. Det kræver minimal tilberedningstid og du kan nemt og hurtigt få serveret lækker aftensmad i den travle hverdag.

Du modtager vejledningen med kassen.

Holdbarhed -  Maden kommer i en køleboks, der holder det friskt. Når du modtager maden skal du ligge varerne i køleskabet, hvor det kan holde sig i 3 dage. 

På alle retter har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Bøf bearnaise-kassen

Weekendforkælelse

Vores kokke er gået i køkkenet og har forberedt alle ingredienserne til en smagfuld aften med en saftig bøf, cremet bearnaise og en frisk grøn salat med vinaigrette. Bøf bearnaise er en klassisk go-to ret når der skal vælges mad til de aftener der skal være ekstra gode, om det så er hjemme eller på favoritrestauranten.
Denne kasse til weekenden er perfekt til at forsøde tilværelsen for dem du holder af, så tænd nogle stearinlys, find den fine hvide dug frem, åben en flaske rødvin og nyd en god bøf bearnaise.  


Levering af middagen

Bor du i Storkøbenhavn eller Nordsjælland kan du bestille vores bøf bearnaise kasse til dig og dine nærmeste - send evt. en lækker kasse til dem du ikke kan komme og besøge. Måltidskassen er fyldt med gode råvarer og ingredienser, og den kræver minimalt arbejde at tilberede når den er blevet leveret. Det bliver simpelthen ikke nemmere at holde date aften med kæresten eller en hyggelig middag med familie eller veninder.