Catering til reception

Hvad enten receptionen skal holdes i forbindelse med bryllup, den runde fødselsdag, fejring af eksaminer eller jubilæer, skal det ske med manér. Vi leverer maden lige til døren.

  • Fra 20 kuverter

    Alle vores receptionsmenuer skal bestilles til minimum 20 personer.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Personale og leje af lokale

    Skal I holde et større julefrokost arrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

  • Meyers venues

    Lej et lokale

    Til fest og events

    Hvad enten I skal holde møder, konferencer, bryllup eller firmaarrangementer, så har vi lokalet til jer. Vi har unikke muligheder for at tilbyde de perfekte rammer til jeres event.

    Book lokale her

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan din/jeres reception kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Hvad er en reception?

En reception kan for mange mennesker være en smule udefinerbar, da man ofte bliver inviteret til receptioner i mange forskellige sammenhænge. Det kan være i forbindelse med et bryllup, fejringen af et jubilæum, åbningen af nye faciliteter eller en helt fjerde mærkedag. Overordnet dækker ordet, reception, over en sammenkomst af mere eller mindre officiel karakter og forbindes tit med et åbent hus arrangement. Receptioner vil mange gange være forholdsvis kortvarige og omfatte servering af drikkevarer samt en menu, der kan spises stående så som et udvalg af smagfulde kanapéer. Med en receptionsinvitation i hånden er der dermed lagt op til nogle hyggelige timer med fejring, tid til at mingle og ikke mindst muligheden for at nyde flere forskellige indbydende små retter.

Hvad serverer man til en reception?

Som nævnt består en receptionsmenu ofte af en række småretter af kød og grønt, som kan spises stående. Meyers kokke har sørget for alsidighed og nytænkning af den klassiske receptionsmenu, hvilket har ført til et stort udvalg af vegetariske kanapéer så vel som små retter med kød, der alle fungerer perfekt til en hver form for reception. Vi bruger sæsonens råvarer til at fremtrylle lækre receptionsretter og har givet dig mulighed for at tilpasse antallet af retter til din receptions menu alt efter, hvor mange mennesker du forventer, der dukker op til dit arrangement.
Hvis du skal bruge mad til din reception tæt på en af årets helt store højtider, julen, har vores kokke tilberedt en julereceptionsmenu, der bidrager med en tilpas mængde julestemning til din reception. Ligeledes vil vores kokke i løbet af det kommende år sammensætte en festlig menu, der kommer til at passe perfekt til sommerens studentergilder.