Catering til julefrokost

Juletid er spisetid. Når december melder din ankomst ser vi frem mod 24 dage, hvor vi skal storhygge med dem, vi holder af – og der skal velkendte juleretter og nye juletraditioner af både den salte og den søde slags på julebordet. ​Vi har fortolket den traditionelle julemenu, så I kan nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter, friske smagsnuancer og varme krydderier, hvad enten den skal holdes med kollegaerne eller venner og familie. Er du vært ved årets julefest, så lad vores kokke sørge for, at du kan fylde bordet med alle de velkendte julefrokostretter fortolket på ny og klassisk vis.

 • Mange eller få?

  Hvad enten i er mange eller få, så har vi menuen til jeres julefrokost. Vores julebord egner sig ideelt for kuverter helt ned til 4 personer, mens vores julefrokost menuer kan bestilles fra 10 kuverter.

 • Grøn eller klassisk?

  Vi tilbyder både en klassisk og vegetarisk julefrokost. Med den klassiske kan I nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter og friske smagsnuancer, mens I med den vegetarske kan nyde en menu med varme krydderier og smæk på smagen.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større julefrokost arrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

 • Bestil mad til juleaften hos Meyers

  205,- pr. kuvert

  Skal vi sørge for maden til juleaften?

  Med vores klassiske julemenu sørger vi for at anden er saftig, saucen smagt til, rødkålen krydret og kartoflerne brune. Bestil vores menu til juleaften, og få leveret maden direkte til din dør sammen med den klassiske risalamande med hjemmelavet kirsebærsovs.

  Bestil her

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres julefrokost kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Mad til julefrokost 2019

Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer eller familie og venner. Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens julefrokost. Tidligere var julefrokoster forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Siden har julefrokoster i Danmark udviklet sig til ofte også at omfatte en stor julemenu samt lidt forfriskende til ganen alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag.

Julefrokost ud af huset

Mange ser frem til årets julefest og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver dermed også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene. Men i en travl december måned med julegaveindkøb og hygge i toppen af to do-listen kan det være svært at finde den nødvendige tid til at planlægge samt stå i køkkenet og skabe den perfekte julefrokost menu. Lad derfor vores kokke tilberede maden til din julefrokost, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig.

Kokkene ved Meyers sørger for veltilberedt klassisk julemad så vel som nyfortolkede julefrokostretter, hvilket blandt andet omfatter vores vegetariske julefrokost, Grøn Julefrokost, som leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn. Den velsmagende vegetariske julemad lavet af årstidens grøntsager kan hjælpe dig, der til dagligt ikke spiser plantebasseret med at imponere dine gæster eller give selv den mest garvede i det vegetariske køkken en ny smagsoplevelse. Ønsker du i stedet, at dine gæster skal forkæles med vores opdaterede udgave af den traditionelle julefrokost, kan du vælge mellem vores julebord, der leveres i hele landet, eller vores Julefrokost, der leveres i Storkøbenhavn og omegn. Tilmed kan du kombinere den vegetariske julefrokost med den traditionelle med kød/fisk ved at vælge, hvor mange kuverter af hver type, du skal bruge. På den måde kan din næste firmajulefrokost eller private julefrokost med familie og venner opfylde alle gæsters ønsker og give dig overskud til at julehygge og nyde en aften i et festligt lag.