Catering til julefrokost

Juletid er spisetid. Når december melder din ankomst ser vi frem mod 24 dage, hvor vi skal storhygge med dem, vi holder af – og der skal velkendte juleretter og nye juletraditioner af både den salte og den søde slags på julebordet. ​Vi har fortolket den traditionelle julemenu, så I kan nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter, friske smagsnuancer og varme krydderier, hvad enten den skal holdes med kollegaerne eller venner og familie. Er du vært ved årets julefest, så lad vores kokke sørge for, at du kan fylde bordet med alle de velkendte juleretter fortolket på ny og klassisk vis.

 • Mange eller få?

  Hvad enten i er mange eller få, så har vi menuen til jeres julefrokost. Vores julebord egner sig ideelt for kuverter helt ned til 4 personer, mens vores julefrokost menuer kan bestilles fra 10 kuverter.

 • Grøn eller klassisk?

  Vi tilbyder både en klassisk og vegetarisk julefrokost. Med den klassiske kan I nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter og friske smagsnuancer, mens I med den vegetarske kan nyde en menu med varme krydderier og smæk på smagen.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større julefrokost arrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

 • Bestil mad til juleaften hos Meyers

  205,- pr. kuvert

  Skal vi sørge for maden til juleaften?

  Med vores klassiske julemenu sørger vi for at anden er saftig, saucen smagt til, rødkålen krydret og kartoflerne brune. Bestil vores menu til juleaften, og få leveret maden direkte til din dør sammen med den klassiske risalamande med hjemmelavet kirsebærsovs.

  Bestil her

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres julefrokost kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.