Catering til juleaften

På årets hyggeligste aften skal alt være, som det plejer – især maden! ​Faktisk har vores kokke sat en ære i at tilberede julemenuen til jeres juleaften, så den smager præcis, som vi alle bedst kan lide den. ​Vi håndplukker de allerbedste råvarer til den store aften og sørger for saftige andelår, krydret rødkål og risalamande med kirsebærsauce. Vi leverer enten den 22. og 23. december.

 • Bestil mad til juleaften hos Meyers

  205,- pr. person

  Mad til Juleaften

  Bestil en klassisk julemenu hos os. Vi leverer saftig and og alt det traditionelle tilbehør lige til din dør sammen med den bløde risalamande og vores hjemmelavede kirsebærsovs.

  Bestil menu
 • Fra 2 kuverter

  Uanset om I skal være mange eller få om bordet juleaften, kan vi levere maden til jeres julearrangement. I kan bestille maden til juleaften fra 2 kuverter.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer over hele landet (fastland og brofaste øer). Maden til juleaften leveres i en flamingokasse der, hvor du ønsker det, så du ikke behøver at være hjemme og tage imod.

 • Minimal forberedelse

  Alt er tilberedt og du skal blot opvarme og anrette maden, før end du kan byde din gæster på en klassisk julemenu.

 • Julefrokost ud af huset fra Meyers

  Lad os sørge for et formidabelt julebord

  Skal I holde julefrokost?

  Vil I holde en julefrokost for firmaet eller de nærmeste venner og familie, sørger vi for at maden danner rammerne for årets julefrokost. Med vores catering bliver maden leveret lige til døren på skåle og fade, så i blot skal anrette maden.

  Bestil her

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål til vores menu til juleaften.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Mad ud af huset til juleaften

Vi samles om bordet for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Juleaften er i særdeleshed den aften på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer. Det er derfor ikke nogen skam at spare timer i køkkenet til fordel for hygge med dine nærmeste. Vores kokke har sammensat en menu lavet fra bunden af gode råvare, så du ikke skal gå på kompromis med smagen.

Juletraditioner

I stedet for at bruge din tid på indkøb og madlavning, kan du rette din opmærksomhed mod andre dejlige sider af julen. December og i særdeleshed d. 24. december er for mange mennesker forbundet med adskillelige traditioner. I juletiden når sneen daler langsomt fra den åbne himmel, er der mange danskere, der kaster sig ud i at jonglere med mel, sukker og potaske til årets store julebagedag. Imens duften af årets julesmåkager breder sig, og du nu har noget hjemmebag til den søde ventetid, kan juletræet pyntes, og kalenderlyset tændes. Hen på aftenen kommer tiden til at følge nisserne i årets julekalender på tv, som om noget kan fange alle familiemedlemmers opmærksomhed, selvfølgelig kun hvis ikke du skal til et af årets julefrokoster. Er du den heldige, der skal være vært for en festlig julefrokost, kan Meyers køkken også på det punkt hjælpe dig med at nå alle de herlige juletraditioner.