Anika Madsen Weekendkasse
I to uger har vi overladt køkkenet til det unge kokketalent Anika Madsen, der har slået sine folder på Kadeau-restauranten Roxie som en af byens få kvindelige køkkenchefer.
Nu er hun gæstekok i vores weekendkasse, og vi giver dig en unik mulighed for at servere Anikas fornemmelser for forår i skikkelse af tre friske retter (dessert er tilvalg).
Denne menu er ikke aktuel mere.
- Skal bestilles til min. 2 personer
- Leveres i Storkøbenhavn og Nordsjælland
- Bestil senest kl. 22:00 før leveringsdagen
Erwin Lauterbach weekendkasse
Se menuen her
Forret
Saltet lyssej, kærnemælk og løvstikke, blåmuslingevinaigrette, snitbønner & ærter. Sprøde brødkrummer & gærflager.
Hovedret
Oksehaleragout med porrekompot, eddike & lang peber. En forårsspækket lys frikassé med hvide asparges og saltede citroner. Peberrod og hakkede urter. Kål- og aspargessalat med grillet citron-vinaigrette. Hertil serveres løgfoccacia og luftigt smør med olivenolie og sort peber.